PostHeaderIcon Peruskurssi

Peruskurssia pidetään jatkuvan kurssin periaatteella, eli aloittaa voi silloin kun se itselle parhaiten sopii. Länsi-Vantaalla aloitusmahdollisuus on torstaisin klo 17 - 18.30 pidettävissä treeneissä, Itä-Vantaalla tiistaisin klo 20 - 22 treeneissä. Tarkemmat tiedot harjoituspaikoista ja mahdollisista poikkeuksista harjoitusaikataulussa löytyvät Harjoittelu-osiosta.

Verkkarit, t-paita ja sukat käyvät alkuun harjoitusasuksi. Peruskurssin sisällön opetteluun kuluu kolmesta viiteen kuukautta, jonka jälkeen voi suorittaa ensimmäisen vyökokeen ja alkaa käydä myös edistyneempien treeneissä.

Peruskurssi on tarkoitettu lajista kiinnostuneille aloittelijoille. Kurssille voivat osallistua kaikenikäiset ja -kuntoiset harjoittelijat. Harjoituksissa opitaan turvallisen harjoittelun perusteet, esimerkiksi oikea tapa kaatua.

Peruskurssiin sisältyy Bujinkanin perustekniikoita - lukkoja, lyöntejä, potkuja ja asentoja, jotka luovat pohjan lajin menestyksekkäälle harjoittelulle. Kurssilla tutustutaan myös yleisimmin käytettyihin aseisiin, mutta syvällisempi aseharjoittelu alkaa vasta edistyneempien harjoituksissa. Lisätietoa lajista löytyy lajiesittelystä.


Alle 15-vuotiaille järjestetään omaa toimintaa. Lisätietoja junnuryhmästä.

 
Näytökset
Ei tapahtumia
Tulevia leirejä
06.03.-08.03.2015
Dai Shinden
---
Muuta mielenkiintoista:
Mainospalkki